- om  FDM

FDM
 - en forening for "gamle gråhårede Opel Rekord kørere med blød hat". 

Benzinpriserne er på himmelflugt. Bilafgifterne stiger konstant i miljøets hellige navn. Politikerne har overhovedet ingen hæmninger. Der opfindes den ene syge idé efter den anden i forsøget på at flå bilisterne yderligere.

Vore veje er - trods indtægter på 40 mia. om året - i en elendig forfatning.

Og hvor er så FDM henne? Denne gråhårede og alt for anonyme  automobilforening burde for længst have været på barrikaderne. Hvad får medlemmerne for sit kontingent i FDM? Et reklameblad med rejsebeskrivelser fra eksotiske steder hvor man alligevel aldrig kommer, omtale af nye bilmodeller som man sikkert kan finde bedre andre steder og nogle rabatordninger som ligeledes kan opnås uden medlemskab af FDM.

Det som motorfolket i virkeligheden har allermest brug for - og som man ikke får gennem FDM - er en forening der varetager og forsvarer medlemmernes basale interesser. Det gælder ikke mindst at være først på banen når politikerne og de venstreorienterede anti-bilist organisationer går i selvsving - og lufter nye idiotiske og sygelige indgreb overfor een af statens bedste og mest sikre indtægtskilder, nemlig bilismen. 

Det gider vi ikke længere vente på. Vi må have en ny automobilforening der er aktiv. 

 

23. marts 2001

Ny FDM-kampagne 

FDM kører for tiden en kampagne for at få flere medlemmer. "FDM kan spare dig for trekantsdramaer" hedder det bl.a. i kampagnen. 

Hvad med at spare bilisterne for nogle afgiftsforhøjelser på registrering, brændstof, roadpricing og andre kørselsafgifter - og hvad med at være meget mere synlige i det der egentligt burde være FDM's fornemste opgave - nemlig at varetage bilisternes interesser der hvor det rykker noget - f.eks. på pengepungen?

Hvordan kan det være, at vi med en så gammel forening som FDM - med så mange medlemmer - stadig har nogle af verdens dyreste biler i Danmark og højeste afgifter - og kun med udsigten til endnu højere afgifter? Hvordan kan det dog være?


14. august 2000

FDM er igen ude på den tynde is - gad vide hvem de egentlig repræsenterer?

FDM er nu i medierne (TV Danmark) med en "advarsel" til bilisterne mod at få udført service i Sverige.

Man har "testet" to værksteder i Malmö med hver sin bil. Det påstås at der sandsynligvis ikke udføres den samme service i Sverige som i Danmark. Den "undersøgelse" må siges at være ualmindelig tynd!

Undertegnede har tidligere fået udført autoriseret service i Sverige - til cirka halvdelen af prisen i Danmark. Checkskemaet der anvendes er nøjagtigt det samme som i Danmark - blot er teksten på skemaet svensk.

Jeg har i øvrigt ualmindeligt dårlige (og kanon-dyre!) erfaringer fra mit tidligere danske autoriserede værksted med min forhenværende bil (Citroën ZX). Det kunne der skrives en lang og ganske underholdende roman om ved lejlighed.

Der er ingen som helst grund til at tro at de svenske værksteder skulle være dårligere end de danske - blot er de ofte meget billigere! Også forsikringsselskaberne har efterhånden fået øje på prisforskellene. 

Hvem repræsenterer FDM egentlig - bilisterne eller automobilforhandlerne?

AN

 

Tilbage til forsiden

 

                            

                            Copyright 20©01 - AktiveBilister