NÆSTVED MOTORSHOW 2001

 

Aktive bilister deltog i den forløbne weekend på biludstillingen i Næstved. Udover en fornuftig bilsnak med AktiveBilister var der også en hel del lækre sager at se på....

Herover de søde Prime Dansers, der optrådte med heftige dansenumre mange gange i løbet af weekenden. Nå ja, der var forresten også mange lækre biler på udstillingen. 

For god ordens skyld ka' vi da lige nævne at vor stand igen blev besat af AktiveBilister da pigerne forsvandt (de kunne desværre ikke overtales til at blive der hele dagen).  

Hva' med sådan en fræk sag?

Desværre er det jo en dyr fornøjelse for os danskere - men det koster jo ikke noget at kigge på. Og så ka' vi jo altid tænke med lidt misundelse på svenskerne og tyskerne - der udover at banke os i håndbold og fodbold - også banker os helt flade på bilpriserne.

JA - og så ka' vi selvfølgelig også melde os ind i AktiveBilister. Jo flere vi er - desto større er chancen for på sigt at få gjort noget ved de sindssyge afgifter!


En varm tak fra AktiveBilister til arrangørerne af udstillingen, samt til Starfoss plakat- og lamineringscenter i Bårse og til firmaet Danstand, Næstved for særdeles velvillig assistance og support.    

 

 

                            

                            Copyright 20©01 - AktiveBilister