Ekstra oktober-nyhedsbrev fra AktiveBilister...

Dette nyhedsbrev er udsendt på e-mail til registrerede modtagere. Såfremt du har registreret dig - og ikke modtaget mailen, så er forklaringen sikkert at den registrerede adresse er forkert (vi får faktisk nogle mail retur af den grund). Hvis det er tilfældet hos dig, bedes du registrere dig igen.


29. Oktober 2001

Kære Aktive Bilister og øvrige nyhedsbrevsmodtagere,

I forbindelse med Trafikliv-kampagnen der kører i øjeblikket (læs evt. mere herom på vor hjemmeside), har vi modtaget en forespørgsel fra Danmarks Radio der lyder som følger:

Kære Aktive Bilister,

Jeg er journalist på DR, Kbh ... - det er os med trafikliv.dk. Jeg har brug for hjælp, og jeg regner med, at I er de hel rigtige at spørge:

Jeg vil gerne i kontakt med bilister, der har ringet en klage/angivet en anden bilist, der har kørt hasarderet og uansvarligt - uden politiet tog klagen særligt seriøst (det kan der være mange grunde til)

Har I mulighed for at sende min bøn ud med et nyhedsbrev eller lignende?

På forhånd tak.

Mange venlige hilsner
Ulrik Aarhus
Tel: 35206844

Det er hermed gjort. Hvis du kan du hjælpe, bedes du kontakte Ulrik Aarhus på ovennævnte telefonnummer. Det haster sikkert lidt. Du er selvfølgelig også velkommen til at maile til undertegnede på info@aktivebilister.dk

Valgtrommerne lyder...

Valgtrommerne buldrer højere og højere. Vi arbejder på at igangsætte nogle kampagner - men det er tvivlsomt hvor langt vi når inden valgene løber af stablen.

Du kan også give udtryk for dine holdninger til trafikspørgsmålene ved læserbreve m.v. - samt at stille kritiske spørgsmål om trafikken, afgifterne, automatiske hastighedskontroller, roadpricing, P-afgifter og så videre til dine lokale politikere og dit favoritparti. De må jo gerne vide at vi tænker på dem!

Med venlig hilsen
AktiveBilister.dk
Allan Nelsson

 Tilmelding til e-mail nyhedsbrev kan ske her.