Valg-nyhedsbrev fra AktiveBilister...

Dette nyhedsbrev er udsendt på e-mail til registrerede modtagere. Såfremt du har registreret dig - og ikke modtaget mailen, så er forklaringen sikkert at den registrerede adresse er forkert (vi får faktisk nogle mail retur af den grund). Hvis det er tilfældet hos dig, bedes du registrere dig igen.


19. november 2001

Kære Aktive Bilister og øvrige nyhedsbrevsmodtagere,

En "forbrugeroplysning" før valget:  Bilisterne skal betale for "skattelettelser"!

Valget nærmer sig hastigt. Og det samme gør muligheden for nye brændstofafgifter. Det ser ud til at de Radikale nu kræver "skattelettelser" - der blandt andet skal finansieres ved nye benzinafgifter. Det bestrides ikke af partiet, der senest har reklameret for "skattelettelserne" som et ufravigeligt krav for deltagelse i et fortsat regeringssamarbejde.

Det er tidligere på året kommet frem, at de Radikale vil lægge én krone på benzinen til finansieringen (som det også kan læses af tidligere nyhedsbreve). Skal afgiftsspiralen dog aldrig have en ende???

I øvrigt kunne man på gårdsdagens partidebat i DR forstå, at der er en ufinansieret post i regeringens finanslovsforslag på 2 mia. kroner - som man åbenbart ikke ønsker at kommentere. Vi kan som bilister frygte det værste! Nye bilafgifter, højere brændstofpriser eller måske bortfald af transportfradraget?

Og i København (til at begynde med!) står trafikmenuen på bompenge eller roadpricing og højere parkeringsafgifter. Rigtig velbekomme!

Vi frygter det værste - men håber selvfølgelig det bedste. Og så ønsker vi i øvrigt vore nyhedsbrevsmodtagere et godt valg!   

Med venlig hilsen

AktiveBilister.dk
Allan Nelsson

 Tilmelding til e-mail nyhedsbrev kan ske her.